[SVK] Vitajte na mojom blogu!
[ENG] Welcome to my blog!
[GER] Willkommen auf meinem Blog!

nedeľa 23. mája 2010

Báhoň


V piatok o 17:00h som sa vybral do dedinky Báhoň, kde som prežil svoje detstvo. Aj s kamošom sme sa vybrali do prírody, s jasným cieľom, nafotiť zajace, prípadne inú lesnú zver, večer západ slnka a popri tom možno aj niečo iné, ak sa podarí.

Najprv sme sa vybrali na tzv. "čerešňovku". Tam vznikli prvé panorámy. Hľadali sme tam nejakú zver a našli sme zajacov, len boli od nás ďaleko a keď sme išli bližšie, tak nám utiekli, srnky boli ešte ďalej. Tak sme išli ďalej a tam bol posed a vyliezli sme na neho. Chvíľu sme počkali a zrazu k nám prišli zajace. Čudovali sme sa, že nás nevidia a nepočujú to cvakanie fotoaparátov. Tak sme tam cvakali ako divý, tam som využil potenciál môjho objektívu Sigma 70-300mm.

Potom sme ešte odfotili pole, vlak, kolajnice a išli sme spraviť ďalšie panorámy. Zajacov tam bolo riadne veľa. Našli sme si ďalší posed a pripravili statívy na západ slnka. Od Trnavy sa približovali tmavé oblaky a dúfali sme, že to k nám nepríde. Mali sme šťastie, neprišlo to k nám. Tie oblaky nám akurát vylepšili kompozíciu.

Cestou naspäť sme ešte nafotili zopár nočných fotiek v dedine. Fotenie sme úspešne ukončili o 23:00h. :D

fotky v albume BÁHOŇ
fotky v albume UPRAVENÉ FOTKY

2 komentáre: