[SVK] Vitajte na mojom blogu!
[ENG] Welcome to my blog!
[GER] Willkommen auf meinem Blog!

pondelok 14. decembra 2009

Parametre


Digitálna zrkadlovka Canon EOS 500D je určená amatérskym fotografom. Canon EOS 500D má mimoriadne rozlíšenie vo svojej kategórii, a to až 15,1 megapixelov, čo postačuje na zachytenie všetkých detailov a tlač vo veľkom formáte. Po prepnutí do režimu video nasnímate dokonale ostrý film v rozlíšení Full HD.

Parametre produktu:

Typ: digitálna zrkadlovka D-SLR
Max. rozlíšenie: 15,5 Mpx.
Typ karty: SD; SDHC
ISO: 6400
Sánky na blesk: Áno
LCD: 3 "
Batéria: Li-on
Statívový závit: Áno
Farba: Čierna
Rozmery: 128,8 x 97,5 x 61,9 mm
Váha: 480 g


Vlastnosti digitálnej zrkadlovky Canon EOS 500D

* Canon EOS 500D má snímač CMOS s rozlíšením 15,1 Mpix
* Canon EOS 500D umožňuje natáčať filmy v rozlíšení Full HD (1080p)
* Canon EOS 500D má vysoká citlivosť ISO až 12800, využijete to v zlých svetelných podmienkach
* Canon EOS 500D umožňuje snímať rýchlosťou 3,4 sním./s, rýchlosť udržovaná až do 170 snímok (JPEG)
* 3,0" displej LCD Clear View s režimom Live View
* Canon EOS 500D má 9-bodový systém automatického zaostrovania
* procesor DIGIC 4
* Integrovaný čistiaci systém EOS
* Canon EOS 500D je kompatibiliný s objektívmi EF/EF-S a bleskami EX Speedlite



Snímač CMOS 15,1 Mpix

Ideálny na vytváranie veľkých výtlačkov formátu plagátu, obrazov z fotiek alebo na zachovanie možnosti orezu snímky bez straty detailov pre tlač – snímač Canon CMOS s rozlíšením 15,1 Mpix je skvelý pri zlom osvetlení a umožňuje zhotoviť fotografie s prekvapivo nízkou hladinou šumu.

Záznam filmov Full HD
Fotoaparát Canon EOS 500D ponúka kombináciu výnimočného fotografovania so snímaním filmov v rozlíšení Full HD (1080p). V situáciách, keď chce používateľ na pamäťovú kartu uložiť dlhší záznam, je možné prepnúť snímanie videa na rozlíšenie 720p alebo VGA. Rozhranie HDMI umožňuje prehrávanie záznamov vo vysokom rozlíšení na televízoroch HDTV.

Vysoká citlivosť ISO pri slabom osvetlení
V situáciách, keď je menej svetla, môžete využiť nastavenie fotoaparátu Canon EOS 500D na citlivosť ISO až 3200 s možnosťou rozšírenia na ISO 12800 pre situácie, kedy nie je vhodné používať blesk.

3,4 sním./s, rýchlosť udržovaná až do 170 sním. (JPEG)
Fotoaparát Canon EOS 500D fotografuje rýchlosťou až 3,4 sním./s v sérii až 170 veľkých snímok JPEG (9 vo formáte RAW).

3,0" displej LCD Clear View s režimom Live View
3,0” displej LCD ClearView so zvýšeným jasom a zvlášť vysokým rozlíšením 920 000 bodov umožňuje podrobnú kontrolu snímok a videa s fotoaparátom Canon EOS 500D. Prepnutie do režimu Live View, ktorý ponúka obraz v reálnom čase, umožňuje fotografovanie a filmovanie z neobvyklých uhlov.

9-bodový systém automatického zaostrovania

Canon EOS 500D obsahuje veľmi presný systém automatického zaostrovania, ktorý je založený na 9 zaostrovacích bodoch. Body AF sú rozmiestnené v celom ráme, aby bolo jednoduchšie zaostriť na objekty umiestnené mimo stred záberu. Pre presné ostrenie s objektívmi s vysokou svetelnosťou je stredový bod AF vybavený vysokocitlivým krížovým snímačom určeným pre clonové čísla f/2,8 a nižšie.

DIGIC 4
Procesor Canon DIGIC 4 spoločne so snímačom CMOS prinášajú 14-bitové spracovanie obrazu s jemnou gradáciou a prirodzeným podaním farieb. Procesor DIGIC 4 vykonáva tiež funkciu pokročilej redukcie šumu pri fotografování s vyšším nastavením citlivosti ISO a umožňuje nábeh fotoaparátu v zlomku sekundy a v podstate okamžité prehrávanie zhotovených snímok.

Integrovaný čistiaci systém EOS

Systém ochrany proti prachu, ktorý je vstavaný vo fotoaparáte Canon EOS 500D, chráni fotografie pred jeho pôsobením tromi spôsobmi: zníženie interného generovania prachu, vstavaný mechanizmus čistenia snímača, schopnosť vyhľadať neodstrániteľné čiastočky prachu a ich odstránenie v dodanom softvéri Digital Photo Professional.

Úplná kompatibilita s objektívmi EF/EF-S a bleskmi EX Speedlite

Fotoaparát Canon EOS 500D je kompatibilný s kompletným radom objektívov Canon EF a EF-S aj bleskov EX Speedlite. Vzniká tým systém fotografovania jedinečný rovnako, ako je jedinečný používateľ fotoaparátu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára